B2B videomarketing

Videomarketing is een onmisbare pijler binnen iedere contentstrategie. Li Moon Content is specialist in videomarketing voor zowel B2C als B2B. Of je nu op zoek bent naar uitleganimatiesbedrijfsvideo, social video of strategievideo, wij vertalen jouw boodschap naar video’s die jouw doelgroep in het hart raken.

Home Onze filosofie Merklichaam

B2B VIDEOMARKETING: GEBRUIK DE KRACHT VAN BEELD

Steeds meer bedrijven maken korte films om hun verhaal of boodschap te vertellen. Daar is een goede reden voor. Mensen lezen minder en kijken meer. Bovendien is YouTube de tweede zoekmachine van Nederland. Ook in B2B helpt videomarketing een onmisbare tool geworden om je dienst uit te leggen, medewerkers te werven of leads te genereren.

Video is een krachtig medium om het verhaal van je bedrijf te vertellen. Bij Li Moon ontwikkelen we formats die voor employer branding (arbeidsmarktcommunicatie), leadgeneratie en branding worden ingezet. Ook maken we regelmatig strategiefilms om de implementatie van een nieuwe bedrijfsstrategie te ondersteunen. B2B Videomarketing is bovendien bewezen effectief. Videomarketing is de koning van de salesfunnel geworden. De slag om de inkoper win je met informatie.

SOLLICITANTEN WERVEN MET JE ARBEIDSMARKTVIDEO

Een B2B videomarketing is het ideale medium om werknemers te werven. Vooral in hoog competitieve vakgebieden waar sollicitanten uit meerdere werkgevers kunnen kiezen, bepalen details het verschil. Een goede wervingsfilm laat tot in de finesses de sfeer in je bedrijf zien en geeft bovendien goede inhoudelijke informatie.

Zo hebben garagebedrijven moeite om technisch goed geschoolde monteurs en leidinggevenden te vinden. Voor die uitdaging staat ook KwikFit. Vandaar dat we voor het garagebedrijf wervingsfilms maken. Bekijk onze wervingsfilms voor KwikFit.

JE B2B-STRATEGIE UITLEGGEN IN EEN STRATEGIEFILM

Of je nu een nieuwe manier van werken wilt introduceren of je medewerkers wilt motiveren: film is bij uitstek geschikt om de bijbehorende informatie en emotie over te brengen. Bij Li Moon maakten we strategiefilms voor onder andere Detailresult Groep, de provincie Flevoland en kraanwaterbedrijf PWN. Film helpt informatie over te brengen, draagvlak te creëren en emoties te sturen. Video is in veel interne bedrijfstrajecten een onmisbare tool.

ANIMATIEFILMS, IDEAAL ALS UITLEGMEDIUM

In de inhouse-animatiestudio van Li Moon maken we regelmatig animatiefilms of uitlegvideo’s voor onze klanten. Voor Vattenfall, het moederbedrijf van energieconcern NUON, maakte Li Moon een interne instructiefilm die in vier talen werd uitgevoerd.
Complexe onderwerpen zijn lang niet altijd goed in real life beeld te vangen. Animaties zijn dan ideaal om de materie helder en doeltreffend uit te leggen.

B2B VIDEOMARKETING: VAN SCRIPT TOT VIDEO

Of het nu gaat om film of animatie (getekende bedrijfsfilm), Li Moon verzorgt de productie van uw bedrijfsfilm van idee tot oplevering. Aan de hand van uw communicatiedoelstelling schrijven wij een script. Na je feedback en goedkeuring gaan wij met een gerenommeerd team aan de slag om het script te visualiseren en te verfilmen. Voor de productie van de videoproducties werken we met een vaste crew die we kunnen op- of afschalen, naar gelang de complexiteit van de productie.

Bij Li Moon Business ontwikkelen we je B2B videomarketing met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

DE BESTE STRATEGIE VOOR JOUW MERK?

VRAAG HET LI MOON!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de diensten die we kunnen leveren? Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief