Folders
Winkelinrichting
Dirck
Home Merklichaam

SAMEN BOUWEN AAN JOUW WINKELFORMULE

RETAILRECLAMEBUREAU MET HOOFD & HART
Retail is ons DNA. Sinds 2003 werkten we als retail reclamebureau voor nagenoeg alle grote retailers van Nederland. Van HEMA tot Action.  Van De Bijenkorf tot Hudson’s Bay en van KwikFit tot DIRK. 
We zagen de successen en de missers. Eerst als retail studio, later als merkspecialist. De tijd dat winkelketens een eigen bureau hadden voor online, terwijl een ander bureau offline de strategie uitwerkte, is voorbij. Consumenten willen online en offline dezelfde customer experience. Als retail reclamebureau werken wij dan ook online en offline. Zo werken we je formule uniform en krachtig uit.

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

DE ZEKERHEID VAN EEN VAST MAANDBEDRAG

Het opzetten en uitvoeren van je merkstrategie is een intensief traject. Met veel klanten werken wij daarom op een abonnementsbasis samen.

Aan de hand van de te ontwikkelen en uit te voeren werkzaamheden  werken we een jaarbegroting uit en verrekenen de investering naar een vast maandbedrag. Zo weet je precies wat je tegen welke maandkosten krijgt opgeleverd en kom je nooit voor verrassingen te staan.. En veranderen de inzichten tussentijds? Dan vinden we wel een oplossing binnen het afgegeven budget.

Geïnteresseerd? Stuur ons je gegevens, dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je meer haast? Bel ons dan gerust (023-5343430)

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief