LI MOON: HÉT BRAND DESIGN BUREAU

Als bedrijf wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen voorzien van jouw product of dienst. Daarvoor moeten mensen eerst weten dat je bestaat. Of dat nu is voor je webshop of voor een fysieke winkel. Li Moon helpt je met het bouwen aan een sterk merk, door middel van een uitgedachte retail marketing strategie die écht bij jouw bedrijf past.

Alle cases Merklichaam

WAT IS BRAND DESIGN?

Onder brand design verstaan we het werken aan een totaalbeleving van een merk. Denk hierbij aan het vormgeven van alles rondom je merk. Samen met onze creatieven brengen we jouw merk letterlijk en figuurlijk tot leven. Van huisstijl tot tone of voice. Een sterke, herkenbare en levendig brand design helpt om mensen te verbinden aan jouw merk.

OP ZOEK NAAR EEN BUREAU VOOR JOUW BRAND DESIGN?

Ieder merk is uniek. Daarom is geen merkbeleving hetzelfde en bestaat er geen uitgestippelde route naar succes. Door intensief met je samen te werken, helpen wij je met jouw brand design. Dat doen we zowel on- als offline. We nemen de tijd om jouw bedrijf écht te begrijpen. Werken met Li Moon merkmakers staat voor:

● Persoonlijk contact
● Korte lijnen
● Open en betrokken houding

ONZE CASES

Brand design geeft een merk nog meer betekenis. Bekijk cases van merken zoals TransaviaKwikFitWildlands en andere merken hier.

BRAND DESIGN IN ONS PROCES

Bij Li Moon hebben we een eigen unieke methode ontwikkeld om krachtige merken te bouwen: Het Li Moon Merklichaam©. Dit is een methode om een merk consequent en doeltreffend uit te werken. Via slimme vragen als; ‘wat als jouw merk een mens was?’ brengen we alle belangrijke eigenschappen en merkwaarden van je merk in kaart. Zo leggen we een heldere en krachtige basis voor je merkcommunicatie.

We gebruiken het Li Moon Merklichaam als basis voor een (her-)ontwerp van je corporate identity of om je
branding naar een ander niveau te tillen.

Op deze manier zorgen we dat jouw brand design tot in de puntjes is verzorgd.

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief