COMMUNICATIE BUREAU
VERTEL JOUW MERK EN ONDERSCHEID JE MET BRANDING

Op zoek naar een communicatiebureau in Assen waarmee jij jouw merk op een sterke manier kan vertellen aan je doelgroep? Een bureau waarmee jij jouw onderneming kan onderscheiden tussen al die andere? Li Moon is een marketing- en communicatiebureau in Assen, gespecialiseerd in branding. Van het ontwerpen van jouw huisstijl tot het vertellen van het verhaal van jouw merk via een krachtige contentstrategie, je kan bij ons terecht!

Alle cases Merklichaam

EEN COMMUNICATIEBUREAU ASSEN? HIER IS LI MOON!

Communicatie, branding en marketing. Voor veel ondernemers staat het niet op de eerste plek. Dat is logisch, je wil je natuurlijk bezighouden met dat waar je goed in bent; het aanbieden van je product of dienst. Dat is het hart van je onderneming. Maar, als jij jouw merk niet goed vertelt aan de doelgroep, dan dreigt het weg te vallen in de massa van andere ondernemingen. Wij zijn Li Moon, merkmakers met hart en hoofd die je graag willen helpen met jouw merkverhaal. Wij ondersteunen sinds 2003 een brede waaier aan klanten in B2C en B2B en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een ervaren communicatiebureau, met een brede waaier aan klanten in B2C en B2B.

HET LI MOON MERKLICHAAM©: KRACHTIGE BRANDING VOOR JOUW MERK

Door de jaren heen hebben we flink wat ervaring opgebouwd op het gebied van branding en communicatie. Zo zijn we uiteindelijk tot het Li Moon Merklichaam© gekomen. Hiermee vertellen wij jouw merk consequent en doeltreffend. We gebruiken het Li Moon Merklichaam© bij:

● (Her-) positioneringen als basis voor een herontwerp van je corporate identity
● Het opzetten van branding

Lees hier alles over het merklichaam en hoe het jouw bedrijf verder kan helpen met het neerzetten van een sterk en uniek merkverhaal.

DURF ONS TE KIEZEN

Als communicatiebureau in Assen pitchen we niet. Dat klinkt misschien gek, maar daar hebben we een nuchtere reden voor. De kosten van een pitch kunnen al snel erg hoog oplopen en die euro’s zal je ergens weer moeten terugverdienen. Dat is als je het ons vraagt onnodig geld over de boeg gooien. Bovendien zijn pitches gebaseerd op het principe dat je als opdrachtgever brieft en het bureau verantwoordelijk is voor de uitvoering. Dat geeft een vertekend beeld. De beste marketing gebeurt namelijk als het bureau en klant de handen ineenslaan. Wat je van die samenwerking mag verwachten is onmogelijk te vangen in een pitch. Durf ons te kiezen voor onze visie, filosofie, staat van dienst en onze creatieven. Dat bespaart geld en tijd – middelen die we liever investeren in succesvolle samenwerkingen. Middelen waarmee we jouw onderneming kunnen laten stralen in uniciteit. Ben je tóch nieuwsgierig hoe wij te werk gaan voor onze klanten? Vraag het onze klanten of onze medewerkers. Die zijn ongetwijfeld enthousiast!

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief