CONTENT
RADIO­­COMMERCIALS

Meer dan 90 procent van alle Nederlanders luistert radio. Dat zegt genoeg over de kracht van radiocommercials. Ze zijn nog betaalbaar ook. Li Moon helpt bedrijven bij het krachtig, effectief en kernachtig vertellen van relevante verhalen.

VOORDELIG EN EFFECTIEF ADVER­TEREN MET RADIO­COMMERCIALS

Meer dan 90 procent van alle Nederlanders luistert radio. Dat zegt genoeg over de kracht van radiocommercials. Ze zijn nog betaalbaar ook. Maar hoe zet je je boodschap zo effectief mogelijk in?

RADIO­COMMERCIALS ZIJN SPRING­LEVEND

Radiocommercials zijn betaalbaar. Met bijna elk budget kun je radioreclame maken. Met 3 euro per duizend luisteraars is de radio de voordeligste manier om je doelgroep te bereiken. Dat maakt radio tot een springlevend medium.

Vooral speciale aanbiedingen of acties doen het goed via een radiocommercial. Het is fijn een nieuwe doelgroep te bereiken via de ether. Je kunt perfect uitleggen waarom jouw organisatie of product beter is dan van de concurrent. Ook adverteerders horen zichzelf graag op de radio. Ze kennen het medium en weten hoe krachtig de boodschap overkomt.

SERVICE WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Slim besparen: 20% korting op een kleine of een grote beurt bij KwikFit

SERVICE WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Met het geld dat je bespaart bij KwikFit, kun je hele leuke dingen doen

SERVICE WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Wist je dat KwikFit ook autoruiten vervangt en naar je toe komt als het nodig is?

RADIO­COMMERCIALS SCHRIJVEN ALS VAK APART

Succes hangt voor een groot deel af van het aantal luisteraars van de zender die je inzet, de hoeveelheid spots die je per dag uitzendt, en hoe lang de campagne loopt. Maar ook radiocommercials zijn geen garantie voor directe verkoop. Wat wel werkt? Mensen op een aardige, bijzondere of grappige manier aanzetten om iets te gaan doen. Creatieve spots druppelen uiteindelijk door, maar nietszeggend geschreeuw zeker niet.

Dus komt het toch aan op de boodschap en de begeleidende teksten. Briljante teksten voor radiocommercials verzinnen is een vak apart en dat luistert nauw. Het is bijna ouderwets copy schrijven. De luisteraar in slechts een paar zinnen meenemen naar een totaal andere wereld is niet iedereen gegeven.

Wil je weten wat wij met het schrijven van een radiocommercial voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen? Vertel ons je marketingdoelstelling en wij vertellen je graag wat volgens ons de beste aanpak is. Daarbij zoeken we uiteraard oplossingen die passen binnen jouw beschikbare budget. Je aanvraag verplicht je tot niets. Kom maar op met die marketingdoelstelling!

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief