CONTENT
RECLAMEFOLDERS

Reclamefolders zijn nog steeds een omzet-booster van formaat. Li Moon ontwikkelt krachtige concepten voor retailers. Sinds 2003 hebben we folderconcepten ontwikkeld voor veel grote retailers: van HEMA, Dirk van den Broek tot Op=Op Voordeelshop, KwikFit en DirckIII.

FOLDER MAKEN? GEEF JE OMZET EEN BOOST MET RECLAMEFOLDERS

Waarom nog een folder maken? Reclamefolders zijn nog steeds het meest effectieve en efficiënte massamedium in reclameland. Zelfs onder jongeren zijn reclamefolders populair.

De waardering voor reclamefolders blijft onverminderd hoog, ondanks de sterke opkomst van online marketing de afgelopen jaren. De NOM Folder Monitor meldt dat meer dan de helft van de Nederlanders (53 procent) de folder zou missen als deze niet meer zou bestaan.

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief