LI MOON
HÉT MARKETING BUREAU IN HAARLEM

Je wil met je bedrijf natuurlijk in contact komen met je doelgroep. Zij vormen tenslotte de basis van je succes. Marketing speelt daarin een ongekend belangrijke rol. Li Moon is het marketing bureau in Haarlem dat je verder kan helpen met het neerzetten van een ijzersterke én uitzonderlijke merkstrategie.

OP ZOEK NAAR EEN MARKETING BUREAU IN HAARLEM?

Jouw bedrijf is uniek. Daarom is geen merkstrategie hetzelfde en bestaat er geen uitgestippelde route naar succes. Door intensief met je samen te werken, helpen we je met je merkcommunicatie. Dat doen we zowel online als offline. We nemen de tijd om jouw bedrijf écht te begrijpen. Alleen zo krijgen we jouw bedrijf op pole-position. De merkmakers van Li Moon staan voor:

  • Persoonlijk contact
  • Korte lijnen
  • Open en betrokken houding

ONZE MARKETINGSTRATEGIE

In de afgelopen jaren heeft Li Moon al tal van bedrijven geholpen met het neerzetten van een sterk merk door middel van een uitgewerkte marketingstrategie. We helpen je met het uitzetten en aanhouden van de juiste koers. Die strategie bestaat uit drie verschillende onderdelen:

  • Merkidentiteit: een merk zonder identiteit kan onmogelijk een echte, blijvende impact maken. Jouw merk is uniek en moet herkenbaar zijn in de jungle van andere merken. Wij helpen je om de uniciteit in jouw merk te vinden en zorgen ervoor dat dit in lijn is met de waarden van jezelf en jouw bedrijf.
  • Merkconcept: hoe komt de identiteit van je bedrijf tot uiting in de diensten die je aanbiedt?  Matcht dit met elkaar en breng je dat gevoel over op je klanten? In het merktconcept staat dit uitgebreid beschreven. Het vormt een essentieel onderdeel van een sterke strategie.
  • Merkverhaal: als laatste onderdeel is het belangrijk dat het merkconcept ook goed wordt vertaald in een duidelijk en aansprekend verhaal. We zorgen ervoor dat je via de online- en offlinekanalen het verhaal van jouw merk kan vertellen aan de doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een scherpe content marketing strategie, social media en/of bijvoorbeeld bedrijfs- en beurspresentaties.

MARKETING MET HOOFD & HART

Li Moon stelt de mensen centraal. De mensen met wie we samenwerkingen aangaan, de mensen voor wie het merkverhaal bedoeld is en natuurlijk onze eigen professionals die voor je aan de slag gaan. We zorgen dat de ruimte er is om kennis, expertise en creativiteit met elkaar te delen, door mensen met elkaar te verbinden. Laagdrempelig en persoonlijk contact leidt sneller tot een fijne en succesvolle samenwerking. Kom gerust eens langs om te kijken wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. We dagen je uit om uniek te zijn!

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief

GEEF JE MERK EEN BOOST

MET ONS BRANDING ADVIES