RECLAMEBUREAU AMSTERDAM
SPECIALIST IN BRANDING & HET VERTELLEN VAN MERKEN

Op zoek naar een reclamebureau in Amsterdam? Li Moon is een marketing- en reclamebureau, gespecialiseerd in branding. Van het ontwerpen van je corporate identity tot het vertellen van je merk door middel van een krachtige contentstrategie.
We werken dagelijks aan inspirerende cases voor onze opdrachtgevers. Bekijk hier de opvallende cases van de afgelopen maanden. Effectieve oplossingen en creatief werk waar we trots op zijn en oplossingen. Merken werken we uit volgens onze eigen merkmethode: Het Li Moon Merklichaam.

LEES MEER
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Meer klanten trekken met je merk- en bedrijfsidentiteit?
Vraag jouw
brandingadvies aan!
Merklichaam Alle cases

ONZE FILOSOFIE

MERKMAKERS
MET HOOFD & HART

Bij ons staan altijd de mensen centraal. De mensen met wie we samenwerken, waar we onze boodschap op richten en onze eigen mensen. Zo krijgen jouw kennis, doelstellingen en ideeën, en onze expertise en creativiteit, vrij baan. Zo komen we tot ons beste werk.

Lees onze filosofie

RECLAMEBUREAU AMSTERDAM:
SPECIALIST BRANDING & CORPORATE IDENTITY

Op zoek naar een reclamebureau in Amsterdam? Wij zijn Li Moon, merkmakers met hart en hoofd. Sinds 2003. Door de jaren heen groeide de uitwerkstudio van weleer uit tot een ervaren branding bureau, met een breed pallet aan opdrachtgevers in B2C en B2B.

Het hart van Li Moon, opgericht door Bea Mienis en Lisly Pieterse was een keukentafel in een Amsterdams appartement. Directeuren en managers van Dirk van den Broek, Hema en Unilever kwamen letterlijk aan huis vergaderen. De boardroom had er een geduchte concurrent bij gekregen. Vanaf de keukentafel stuurden Bea en Lisly een leger aan freelance-creatieven aan die de grote retailers van dat moment bedienden met creatieve merkconcepten. Zo ontstond een Amsterdams reclamebureau.

Nu bijna 20 jaar later, werken we intensief samen met CEO’s van middelgrote en grote bedrijven, marketingdirecteuren, -managers en
-teams en externe specialisten om een merkverhaal in alle facetten uit te werken, intern te borgen en extern uit te dragen. Van positionering tot visuele identiteit. Van externe campagnes tot interne communicatie. En van lead-generatie tot e-commerce.

We bouwen samen. Altijd samen. Dat vraagt om een warme, intensieve relaties. Tussen jullie medewerkers en onze mensen. Op alle niveaus en zonder ruis. Geen accountmanagers of andere tussenlagen. Onze creatieven en specialisten worden een verlengstuk van jouw team. Zo raken we op elkaar ingespeeld, leren wij jouw bedrijf, de strategische doelen en KPI’s als geen ander kennen. En we verspillen geen menskracht door op accounts te pitchen. Lees hierover onze filosofie.

SAMEN TIJD & GELD BESPAREN

Als Amsterdams reclamebureau pitchen we niet. Daar hebben we een nuchtere reden voor. De kosten voor een pitch kunnen oplopen tot tienduizenden euro’s of meer – euro’s die we later moeten terugverdienen. Dat maakt het inschakelen van een bureau ons inziens onnodig duur. Bovendien gaan pitches uit van het principe dat jij als opdrachtgever brieft en een bureau uitvoert. Zo ontstaat een vertekend beeld. De beste marketing ontstaat als bureau en opdrachtgever hun krachten bundelen. En wat je van een samenwerking kunt verwachten, vertelt een pitch je niet. Durf ons te selecteren om onze visie, filosofie, track record en onze creatieven. Dat bespaart geld en tijd – middelen die we liever in succesvolle samenwerkingen investeren. En wil je weten hoe wij samen met onze klanten tot de beste marketing komen? Vraag dat gerust aan enkele van onze opdrachtgevers en/ of onze medewerkers.

MERKSPECIALIST MET EIGEN METHODE

Li Moon heeft de afgelopen jaren enkele tientallen bedrijven en ondernemingen geholpen om de merkstrategie uit te werken. Of het nu gaat om branding, corporate identity of een positionering. Het Li Moon Merklichaam is een krachtige methode om alle finesses van een merk in kaart te brengen. Op basis van deze methode werken we de branding uit naar een corporate identity of brand identity die tot in de finesses is uitgewerkt.

RECLAMEBUREAU AMSTERDAM

VOOR STRATEGIE EN UITWERKING

Bij Li Moon werken we aan de groeistrategie en corporate identity van bedrijven in B2B en B2C. Deze werken we uit naar concepten in grafische vormgeving en contentmarketing. Zo helpen we je groeien en realiseren wij de ambities van jouw bedrijf. We raken nog steeds in vervoering van een enthousiaste opdrachtgever die zijn boodschap optimaal vormgegeven ziet. Dan is onze missie geslaagd.

Bij Li Moon werken altijd met hoofd en hart we aan jouw reclame- en marketingvraagstukken. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

LI MOON AMSTERDAM

WAARDERWEG 19
2031 BN HAARLEM
085 88 80 878
contact@limoon.nl

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief

GEEF JE MERK EEN BOOST

MET ONS BRANDING ADVIES