LI MOON
RECLAMEBUREAU DRENTHE

Het is voor je bedrijf van groot belang dat je in contact komt met je doelgroep. Zij zorgen immers voor jouw succes. Om dat te bereiken is goede marketing noodzakelijk. Li Moon kan je hier uitstekend bij helpen. Door de creatie van een sterke en unieke merkstrategie, laten we jouw bedrijf opvallen bij het publiek. Klop gerust bij ons aan!

Alle cases Merklichaam

OP ZOEK NAAR EEN RECLAMEBUREAU IN DRENTHE?  

 Jouw onderneming is uniek. De merkstrategie moet daar natuurlijk op worden aangepast.

We helpen je om succesvol te zijn, op een unieke manier die past bij jouw bedrijf. Door goed samen te werken, begrijpen we jouw bedrijf van binnen en buiten. Zo kunnen we een doordachte merkcommunicatie ontwikkelen, zowel online als offline. Bij Li Moon nemen we de tijd om naar jou te luisteren. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf opvalt tussen de rest. Onze merkmakers staan voor: 

● Persoonlijk contact
● Korte lijnen
● Open en betrokken houding

ONZE MARKETINGSTRATEGIE

De afgelopen jaren heeft Li Moon veel bedrijven geholpen bij het bouwen van een sterk merk met behulp van een slimme marketingstrategie. Wij helpen jou om de juiste richting te bepalen en te behouden. Deze strategie bestaat uit drie onderdelen:

Merkidentiteit: Een sterke merkidentiteit is onmisbaar voor een merk dat een blijvende indruk wil maken. Jouw merk is uniek en moet opvallen tussen alle andere merken. Wij helpen je om de unieke eigenschappen van jouw merk te ontdekken en zorgen ervoor dat deze overeenkomen met jouw persoonlijke en zakelijke waarden.

Merkconcept:  Hoe komt jouw bedrijfsidentiteit terug in jouw diensten en voelen klanten dit ook? Dit is gedetailleerd beschreven in het merkconcept en is een belangrijk onderdeel van een sterke strategie.

Merken vertellen:  Het is belangrijk dat het merkconcept vertaald wordt naar een duidelijk en aantrekkelijk verhaal. Wij helpen je om het verhaal van jouw merk te communiceren naar de doelgroep. Zowel online als offline. Dit doen we door een slimme content marketingstrategie, social media en bijvoorbeeld bedrijfs- en beurspresentaties.

Lees meer over het Li Moon merklichaam of bekijk onze diensten

MARKETING MET HOOFD & HART

Bij Li Moon staan mensen voorop. Of het nu gaat om onze klanten, doelgroepen of eigen vakmensen. Verbinding is de sleutel tot succes. Door mensen te verbinden, delen we kennis, expertise en creativiteit. Zo kunnen we samen jouw unieke merkverhaal vertellen via online en offline kanalen, zoals social media en presentaties.

We zorgen voor persoonlijk contact, wat leidt tot een prettige samenwerking. Kom gerust bij ons langs in Hoogeveen om te zien wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij dagen je uit om uniek te zijn!  

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief