RECLAMEBUREAU EMMEN 
SPECIALIST IN BRANDING & HET VERTELLEN VAN MERKEN 

Om succesvol te zijn, moet je bedrijf in verbinding staan met de doelgroep. Goede marketing is daarbij onmisbaar. Bij Li Moon helpen we je maar al te graag om jouw bedrijf te laten groeien. Samen ontwikkelen we een sterke en unieke merkstrategie, waardoor jouw bedrijf opvalt bij het publiek. Twijfel niet en neem gerust contact met ons op nemen, we staan voor je klaar!

OP ZOEK NAAR EEN RECLAMEBUREAU IN EMMEN? 

Bij Li Moon begrijpen we dat jouw onderneming uniek is en daarom verdient het een merkstrategie die perfect past bij jouw visie en doelen. Wij werken intensief samen met jou om jouw bedrijf van binnenuit te leren kennen. Op die manier kunnen wij een doordachte merkcommunicatie ontwikkelen die zowel online als offline werkt. Onze merkmakers nemen de tijd om goed naar jou te luisteren en te begrijpen wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf opvalt tussen de rest en uniek is.

  • Persoonlijk contact    
  • Korte communicatielijnen    
  • Open en betrokken houding    

ONZE MARKETINGSTRATEGIE

Bij Li Moon hebben we al veel bedrijven geholpen bij het opbouwen van een sterk merk door middel van slimme marketingstrategieën. Wij kunnen ook jou helpen om de juiste koers te bepalen en vast te houden. Onze strategie bestaat uit drie belangrijke onderdelen:

1. Merkidentiteit: Een krachtige merkidentiteit is van cruciaal belang voor een merk dat een blijvende indruk wil maken. Elk merk is uniek en moet zich onderscheiden van de massa. Bij Li Moon helpen we jou om de unieke eigenschappen van jouw merk te ontdekken en zorgen we ervoor dat deze overeenkomen met jouw persoonlijke en zakelijke waarden. Op deze manier kan jouw merk zich onderscheiden van de concurrentie en een blijvende impact maken op jouw doelgroep.  

2. Merkconcept: Het is belangrijk om te weten hoe jouw bedrijfsidentiteit terugkomt in jouw diensten en of klanten dit ook zo ervaren. Bij Li Moon hechten we daarom veel waarde aan het gedetailleerd beschrijven van dit aspect in het merkconcept. Een sterke strategie bestaat namelijk niet alleen uit een goed ontworpen logo of een pakkende slogan. Het gaat er ook om dat jouw bedrijfsidentiteit duidelijk wordt uitgedragen in alle aspecten van jouw dienstverlening. Door hier bewust mee om te gaan, zorg je voor een consistente merkbeleving die jouw doelgroep aanspreekt en vertrouwen wekt.

3. Merkverhaal: Het verhaal van jouw merk is van cruciaal belang bij het aantrekken van klanten. Het is daarom van groot belang om het merkconcept te vertalen naar een duidelijk en aantrekkelijk verhaal. Bij Li Moon begrijpen we dit en helpen we je graag bij het communiceren van het verhaal van jouw merk naar jouw doelgroep. Of het nu gaat om online of offline marketing, wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een slimme content marketingstrategie, het opzetten van social media-kanalen en het creëren van aantrekkelijke bedrijfs- en beurspresentaties. 

Lees meer over het Li Moon merklichaam of bekijk onze diensten.  

RECLAME MET HOOFD & HART    

Bij Li Moon draait alles om mensen. Of het nu gaat om onze klanten, doelgroepen of eigen vakmensen. Wij geloven dat verbinding de sleutel is tot succes. Door mensen te verbinden, delen we kennis, expertise en creativiteit. Zo kunnen we samen jouw unieke merkverhaal vertellen via verschillende kanalen, zowel online als offline. Denk hierbij aan social media, presentaties en meer. 

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en streven naar een prettige samenwerking. Bezoek ons gerust op ons kantoor in Hoogeveen om te ontdekken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij dagen je uit om uniek te zijn en staan klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan! 

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Vertelmiddel

Alle diensten

Li Moon deelt

Blog archief

GEEF JE MERK EEN BOOST

MET ONS BRANDING ADVIES