LI MOON
MERKSTRATEGIE BUREAU

Bij Li Moon geloven we dat elk bedrijf de potentie heeft om uit te groeien naar een sterk merk. We helpen je aan de juiste marketingmiddelen en een stevig strategisch fundament waarin de identiteit van jouw bedrijf kan stralen. We gaan uit van de kracht van jouw bedrijf en laten zien dat het uniek is.

Alle cases Merklichaam

WAAROM RETAIL MARKETING BIJ LI MOON?

Retail marketing is de marketingstrategie voor bedrijven die een product of dienst verkopen. Er zijn verschillende strategieën en tactieken om marketing vorm te geven. Bij Li Moon geloven we er in dat elk bedrijf de potentie heeft om uit te groeien naar een sterk merk, als de strategie maar klopt. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie, door middel van een sterk, consequent en passend merkverhaal.

ONLINE- EN OFFLINE KANSEN

Voor veel bedrijven in de detailhandel is het lastig om de balans te vinden tussen online en offline marketing. Beide zijn natuurlijk belangrijk voor het bouwen van een goed merk. Bij Li Moon werken we met ervaren merkspecialisten. Onze specialisten helpen je graag helpen met het vinden van de balans die naadloos aansluit op jouw business. Dat is tenslotte voor ieder bedrijf anders.

Online: hoe vertaal je jouw merk online naar je doelgroep? Komt dat overeen met jouw waarden en werkt je website ook goed genoeg om de mensen te overtuigen van jouw product of dienst? Bij Li Moon hebben we ervaring met het ontwikkelen en optimaliseren van websites voor uiteenlopende branches.

Offline:  voor merken is opvallen essentieel. Dit geldt zeker voor merken in de detailhandel. Dat doe je door je identiteit te laten stralen. Welke beelden gebruik je en hoe spreek je jouw publiek aan? De professionals van Li Moon halen het onderscheidend vermogen in jouw bedrijf naar boven.

We zien vaak dat een bedrijf online het merkverhaal nét een beetje anders vertelt dan offline. Dat is niet alleen zonde, maar kan ook ten koste gaan van de merkboodschap die je wil overbrengen. Omdat we met Li Moon werken met ons uitgedachte merklichaam, zorgen we er ten alle tijden voor dat de merkcommunicatie consistent is.

EEN SAMENWERKING MET LI MOON

Wij geloven in korte lijnen en grote betrokkenheid bij onze klanten. Samen groeien we uit tot het merk dat jij met je bedrijf wil zijn. Uitgaand van onze eigen merkmethode bouwen we aan een sterk en uniek merk. We nemen de leiding in het proces, maar blijven aan je zijde staan. Neem gerust contact met ons op of kom langs op één van onze kantoren voor een goede kop koffie. Zo kunnen we kijken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen. Net als ieder mens is ieder merk uniek.

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief