STRATEGIE & IDENTITEIT
RETAIL­RECLAME

Retail is ons DNA. Sinds 2003 werkten we als retailreclamebureau voor bijna alle grote retailers van Nederland. Van HEMA tot Action en van De Bijenkorf tot Dirk van den Broek. Li Moon is specialist in het uitwerken van groeistrategieën en we weten dat het prijsniveau voor klanten zelden de enige reden is om een winkel binnen te stappen.

Home Onze filosofie Merklichaam

RETAIL­RECLAME­BUREAU VOOR WINKEL­STRAAT EN E-COMMERCE

Werk je als retailer aan een ambitieuze groeistrategie? Retail zit ons bij Li Moon in het DNA. Sinds 2003 werkten we als retailreclamebureau voor nagenoeg alle grote retailers van Nederland. We zagen de successen en de missers. Retail is geen wiskunde, maar wel een kwestie van nuchter nadenken.

De tijd dat winkelketens een eigen bureau hadden voor online, terwijl een ander bureau offline de strategie uitwerkte, is voorbij. Consumenten willen online en offline dezelfde customer experience. Als retailreclamebureau werken wij dan ook online en offline. We ontwerpen folders en POS-materiaal, maar adviseren ook over e-commercestrategie en social content. Zo werken we je formule uniform en krachtig uit.

KwikFit gevel

GEPASSIONEERD RETAILRECLAMEBUREAU

Van de Bijenkorf tot Prénatal, retail loopt als een rode draad door de carrières van oprichters Bea Mienis en Lisly Pieterse. Het vormt de basis voor onze can-do-mentaliteit en maakt dat we elk project vanuit de retailfilosofie benaderen: klantgericht en dienstbaar met een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

We handelen snel en zijn no-nonsense. We weten wat er speelt door goed te luisteren naar onze klanten en te kijken naar de markt, trends en ontwikkelingen. Altijd met het oog op resultaat.

ONZE FILO­SOFIE

Li Moon bestaat uit een team van 16 enthousiaste specialisten, ieder met z’n eigen expertise. Bij ons geen accountmanagers, dat geeft alleen maar ruis op de lijn. We koppelen onze creatieven rechtstreeks aan jouw organisatie. Zo komen we samen tot ons beste werk. Dat doen we elke dag met veel plezier voor al onze klanten. Sinds 2003 bewijzen we een betrouwbaar en daadkrachtig reclamebureau te zijn. No nonsense, met korte lijnen en een can-do-mentaliteit.

ONZE RETAIL­STUDIO OP JOUW HOOFD­KANTOOR

Tijdelijk een piek in de marketingproductie in verband met een actie, evenement of jubileum? Bij Li Moon Retail helpen we je graag. Uit de praktijk weten we dat efficiency en slagkracht enorm worden vergroot, als we tijdelijk een studio met creatieven bij jou op de werkvloer optuigen. De studio-op-locatie was bij eerdere opdrachtgevers goed voor een kostenreductie van meer dan 30 procent. Dat pak je dan toch mooi mee! Bij Li Moon Retail ontwikkelen we je retailreclame met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen. Bekijk onze filosofie.

Het Goed kringloopwarenhuis

ONZE RETAIL­STUDIO OP JOUW HOOFD­KANTOOR

Tijdelijk een piek in de marketingproductie in verband met een actie, evenement of jubileum? Wij helpen we je graag. Uit de praktijk weten we dat efficiency en slagkracht enorm worden vergroot, als we tijdelijk een studio met creatieven bij jou op de werkvloer optuigen. De studio-op-locatie was bij eerdere opdrachtgevers goed voor een kostenreductie van meer dan 30 procent. Dat pak je dan toch mooi mee!

Wil je weten wat wij voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen op het gebied van retailreclame? Vertel ons je marketingdoelstelling en wij vertellen je graag wat volgens ons de beste aanpak is. Daarbij zoeken we uiteraard oplossingen die passen binnen jouw beschikbare budget. Je aanvraag verplicht je tot niets. Kom maar op met die marketingdoelstelling!

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

ZOEK JE EEN CREATIEVE OPLOSSING?

MAIL ONS!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief