LI MOON: HÉT BRAND DESIGN BUREAU

Als bedrijf wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen voorzien van jouw product of dienst. Daarvoor moeten mensen eerst weten dat je bestaat. Of dat nu is voor je webshop of voor een fysieke winkel. Li Moon helpt je met het bouwen aan een sterk merk, door middel van een uitgedachte retail marketing strategie die écht bij jouw bedrijf past.

Alle cases Merklichaam

WAT IS BRAND STRATEGIE?

Een brand strategie is een plan om langetermijndoelen te bereiken met jouw merk. Deze strategie draagt bij aan de herkenbaarheid van jouw merk bij consument en (toekomstig) collega. Een succesvolle brand strategie omvat de missie van het merk, de beloften aan de klanten en de manier waarop deze worden gecommuniceerd. Een brand strategie is dus meer dan alleen een combinatie van je logo, kleurenpalet of website. Hoewel deze (en andere) creatieve elementen een integraal onderdeel zijn van een succesvolle branding strategie, draait het voornamelijk om alle immateriële elementen die na verloop van tijd de merkbekendheid, de merkwaarde en ‘t merksentiment bepalen.

OP ZOEK NAAR EEN BRAND STRATEGIE BUREAU?

Jouw bedrijf is uniek. Daarom is geen merkbeleving hetzelfde en bestaat er geen uitgestippelde route naar succes. Door intensief met je samen te werken, helpen we je met je brand design. Dat doen we zowel on- als offline. We nemen de tijd om jouw bedrijf écht te begrijpen. Werken met Li Moon merkmakers staat voor:

● Persoonlijk contact
● Korte lijnen
● Open en betrokken houding

BRAND DESIGN IN ONS PROCES

Bij Li Moon hebben we een eigen unieke methode ontwikkeld om krachtige merken te bouwen: Het Li Moon Merklichaam©. Dit is een methode om een merk consequent en doeltreffend uit te werken. Via slimme vragen als; ‘wat als jouw merk een mens was?’ brengen we alle belangrijke eigenschappen en merkwaarden van je merk in kaart. Zo leggen we een heldere en krachtige basis voor je merkcommunicatie.

We gebruiken het Li Moon Merklichaam als basis voor een (her-)ontwerp van je corporate identity of om je branding naar een ander niveau te tillen. Op deze manier zorgen we voor een ijzersterk merk.

WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

Zoek je een creatieve oplossing?

Mail ons!
Op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de middelen die we voor je kunnen inzetten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023 534 34 30. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief