ONLINE
MET ONZE SERVICE LEVEL AGREEMENT BLIJFT JE WEBSITE VEILIG

Als je een website laat ontwikkelen, wil je dat de beveiliging optimaal wordt ingeregeld. Om die reden biedt Li Moon haar klanten een eigen hostingpakket, in combinatie met een Service Level Agreement (SLA). Zo ben je verzekerd van de installatie van veiligheidsupdates en klein websiteonderhoud.

Home Onze filosofie Merklichaam

MET ONZE SERVICE LEVEL AGREEMENT BLIJFT JE WEBSITE VEILIG

Hoger ranken in Google vraagt om een uitgekiende strategie. Search Engine Optimalisation vergroot de vindbaarheid van je website. Met SEO teksten geef je op een zo goed mogelijke wijze antwoord op de vraag die jouw potentiële klant stelt.
Adverteren op Google (SEA) is goed om mee te starten, maar wil je in jouw branche potten breken dan doe je er goed aan er wel een serieus maandbudget voor uit te trekken.

Je website zo inrichten dat je zonder advertentiebudget vanzelf gevonden wordt (SEO), klinkt veel goedkoper, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Zorg er maar eens voor dat een inkoper of consument jouw bedrijf of een van je honderden producten op internet vindt. Dat vraagt om pagina’s die SEO-geoptimaliseerd zijn en SEO-optimalisatie vergt onderzoek en kennis.

GEEN SEO TEKSTEN ZONDER ONDERZOEK

De kracht van een SEO-geoptimaliseerde website is dan ook een serieuze investering: zo wijst een SEO-onderzoek uit welke zoekwoorden voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn. En daarna worden al die zoekwoorden en -vragen door gespecialiseerde tekstschrijvers omgezet in scherpe teksten.

WAT MAAKT EEN SEO TEKST GOED?

Goede SEO teksten geven elk zo goed en nauwkeurig mogelijk antwoord op een zoekvraag van een potentiële klant. Soms denken mensen nog wel eens dat SEO een middel is om Google om de tuin te leiden, maar daarvoor is het zoekalgoritme te geavanceerd. Google meet namelijk hoe lang bezoekers op een internetpagina blijven en of er naar toe linken. Klikken bezoekers snel weg omdat de inhoud niet interessant genoeg is, dan heeft de pagina een hoge bounce rate. Pagina’s met een hoge bounce rate ranken lager omdat je pagina als een slechte pagina wordt gezien. Bezoekers klikken slechte pagina’s nu eenmaal snel weg. Hoe meer mensen naar je pagina’s komen en hoe langer ze blijven, hoe hoger je website rankt in Google. Eigenlijk is SEO niets meer dan het beste antwoord op een zoekvraag schrijven. Dat klinkt simpel, maar het vergt veel kennis en gedegen onderzoek om deze pagina’s te maken.

SEO TEKSTEN DIE JE MERK VERSTERKEN

Goede SEO teksten voorzien zo goed als mogelijk in de informatiebehoefte van de consument. Belangrijk is ook dat de pagina’s naadloos aansluiten bij je bedrijfsstrategie en de tone-of-voice van de SEO teksten past bij de toon van al je uitingen, zodat deze pagina’s ook de beleving van je merk versterken.

Wil je weten wat wij op het gebied van SEO teksten voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen? Vertel ons je marketingdoelstelling en wij vertellen je graag wat volgens ons de beste aanpak is. Daarbij zoeken we uiteraard oplossingen die passen binnen jouw beschikbare budget. Je aanvraag verplicht je tot niets. Kom maar op met die marketingdoelstelling!

Geef je merk een boost
Met ons branding advies
Geef je merk een boost
WIJ ZIJN LI MOON MERKMAKERS MET HOOFD EN HART. SINDS 2003.
Wij zijn Li Moon
Merkmakers met hoofd en hart. Sinds 2003.

DE BESTE STRATEGIE VOOR JOUW MERK?

VRAAG HET LI MOON!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Wil je informatie over de diensten die we kunnen leveren? Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend voorstel. Vul het antwoordformulier in dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!

Meer weten over ons werk?

Alle cases

Li Moon deelt

Blog archief